tisdag 23 november 2010

Marknads fynd och kort

Denna helt underbara Tomte köpte jag, men det som var knasigt var att "han sa att jag skulle köpa honom" ...................nej jag är inte sjuk eller något annat (ler) vi hade en tyst överns kommelse.
Jag tycker den är underbar.
Sedan blev det hemma stöpta ljus och godis Italienskt ja det var gott man fick ju smaka mmmmmm.. och lite kort.

Detta kortet skull jag vilja ha som Tavla...........är det inte fint, det är precis som jag har tänkt mig en tomte som sitter med djuren...............
Detta var allt från marknaden.

Här kommer det jul kort som jag gjort, lite pilliga är dom men blir fina när det är klart.

Detta kortet är att figurerna reser på sig när man öppnar, riktigt fint.


Detta kortet gjorde jag till min broder som fyllde år, ett kort med hemlis innan för.


Här har vi hemlisen, choklad var det i, jätte kul kort. Evas pyssel fick jag ideen ifrån.
Ja nu får jag fortsätta att städa.


4 kommentarer:

 1. Helt fantastiska julfynd!!!!!!
  Var själv ute och kollade julgranskulor idag och hittade jättefina för "bara" 185 kr styck!!!! Nästan samma som för en gran. Nej nej, det får allt vara. Bättre att göra eget, eller hur?
  Ha det så gott min vän. Kramar i massor från Karin.

  SvaraRadera
 2. Det andra Hemlispaket är klart men jag hinner inte skicka det förrän på måndag. Jag ska nämligen åka utomlands på tjänsteresa. En ledtråd ska du få. Min namne har kommenterat i din blogg, fast det skrev jag kanske redan i förra paketet. Minnet kunde varit bättre. I Skåne finns jag om du inte redan har istat ut det. Din Hemlis 7 kompis

  SvaraRadera
 3. Så adventsfint här är !! Snyggt !!! Och vilka fina fynd du handlat. Jag gillar också gammaldags jul , många tomtar och annat pynt , bonader och.... ja du skulle se. Vi bor i ett gammalt hus så det passar så bra.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Vilka fina fynd du gjort. Älskar också de där söta små tomtarna. Såg ett mönster på stickade och tovade såna för ett tag sen men kommer såklart inte ihåg var. Typiskt nu när man är sugen på att göra dem.
  Ville gentligen bara tacka för snön du skickade hit det var så vitt och fint imorse när jag vaknade, nu börjar det kännas jul.

  Kram på dig.

  SvaraRadera