måndag 29 november 2010

Julstrumpor och lussekatter

Ja då var "bakandet " av lussekatter klar,och katten fick behålla alla sina morrhår............. Det var lite knixit med dessa virkade saker, dom blev sådär tycker jag, har sett jätte fina virkade lussekatter.
Så har vi kommit till julstrumporna, som jag kanske har skrivit så har jag inte sticka någon utan Broderat och sytt............................. Denna är den största av strumporna och den sydde jag till min man.
Och denna sydda mindre strumpa har jag gjort till mina 4 benta vänner..... som synd är så finns det bara 2 i livet av dom på strumpan.
Och så har vi den broderade strumpan, och den har jag gjort till min son............Det är nog den strumpan som används mest tror jag.
Och som avslutning idag blev det ett kvälls kort från mig.............Med granarna tända för nu börjar det bli jul.

5 kommentarer:

 1. Men jissesamalia vilken strumpa du sytt !!! den ser verkligen avancerad ut. Så härlig !! vad ska han få i den tro ???: Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Ojdå här var det verkligen stämningsfullt runt bloggkanterna och header! Du har inte bara pyntat huset förstår jag! Snyggt!

  Lussekatterna såg goda ut ;-)

  Ha det gott i stugvärmen!

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra julstrumpor!
  Förstår att det kan vara lite knivigt att få till lussekatternas form och den rätta snurren... Men tycker att du har lyckats bra!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Hej min vän!!!!

  Var ett tag sedan jag var in här och hälsade på!!!!
  Så fina strumpor du gjort!!!!
  Har också funderat på att göra en strumpa nu till Jul!!!!
  Vi får se hur det blir!!!!
  Mysigt med en bild på ditt hus!
  Ha en fin Kväll!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera