onsdag 15 februari 2012

Lite hjärtligt

Jag gjorde en tårta till i går, och den var en botten på en slags kladdkake deg hallon sylt och marsan, den blev god.

Jag har ju glömt att visa er dessa fina ljusstakar som jag fick av min man för flera år sedan jag tycker dom är så söta.



Sist men inte minst så fick jag tovat till ett hjärta, ja så härpå kort ser det ok ut, men jag behöver nog öva på detta.



6 kommentarer:

  1. Tack för alla gulliga kommentarer du lämnar till mig!! Tårtan ser mumsig ut och hjärtat ser jätte fint ut!! Ha det gott!
    kramis

    SvaraRadera
  2. Tårtan ser jättegod ut !! Vi smaskade på vaniljhjärtan inne hos grannarna. Det var himla gott !! Det är kul att tova. Det ska jag göra nästa vecka med ett par väninnor. Ha det gott !! Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Smarrig tårta!!!
    Smakade säkert underbart!
    Och vilket fint hjärta!!!
    Fina färger!
    Nu skall jag kila vidare!
    Ha en fin Kväll
    kram Kathrine

    SvaraRadera
  4. Tycker hjärtat ser riktigt bra yr jag....

    SvaraRadera
  5. Så mycket fint och mysigt du har på din blogg,Tänk så härligt att kunna pyssla på med en massa olika saker,för min del blir det avkoppling ja hihi min yoga när jag sitter där och plockar med något,säkert fler som känner så.Såg den fina sjalen med änglamaskor,har prövat på den själv men tror jag är helt knicker i bollen,inga problem med maskorna men att få det att bli till en trekantssjal hahaha där gick det rätt i dass i skallen min,men nu har jag min kofta att jobba på så innnnga nyyya ideeeer på mig nu NEJ. Kram

    SvaraRadera