fredag 24 februari 2012

Fredag och bokrea...........................

Ja idag var den stora dagen som jag skulle på bokrea, ................jag kom dit och det var inte mycket folk eller böcker.....har det blivit mindre med åren tro, men jag hitta dessa som ska bli spännande att läsa. Där fanns bara två stickböcker och dom såg då inte roliga ut, inga böcker om Trädgård heller, nå ja jag får vara glad för dessa två. Har ni köpt några böcker på Rean.......................

Så kunde jag bara inte låta bli att ta med denna bild, det är is brytning, klicka så ser ni isflak på andra sidan kanten så häftigt det såg ut, och jag tycker fotot säger nu kommer snart våren..........................Nu sist men inte minst så önskar jag alla mina vänner en trevlig Helg.5 kommentarer:

 1. Stort Grattis till dej i efterskott!
  Så intressant med bokrea!
  Jag har inte vart på den är
  Ha en fin helg
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 2. VAcker vårbild! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. åh vilken härlig vårbild :) vi har det ganska vårlikt här oxå... få se hur mycket snö det kommer innan det blir vår på riktigt ;)
  har inte hunnit gå på nån bokrea o vet inte om jag hinner heller... har en hel jättehög olästa böcker o stick/virk-böcker har jag "för många", fick hem en stickbok idag från Skaparglädje :)

  trevlig helg vännen,
  kraMyz

  SvaraRadera
 4. Ja, tänk förr kunde man gå från bokrean med kassor med böcker. I år hade jag tom glömt bort den.
  Men kul att du hittade något fint. Ha en jättemysig lördag! Kram!

  SvaraRadera
 5. Det är kul med bokrea, men nu verkar det vara bokrea jämt. Det ligger nästan alltid billiga böcker i butikerna. Förr var det en folkfest. Ha en fortsatt skön helg. Kram Eva

  SvaraRadera