torsdag 3 november 2011

Trevligheter

Det tycker jag när man fotat på ställen man varit och sett. Men det som många gånger händer är att man får hem fotona och tittar och lägger undan dom och vips så ligger hela sommarens aktivitets foton i en hög........................då kan det bli lite jobbigt att fixa fina Lo:ns på alla bilder.
Så då gör man som jag sätter dom lite fint i ett album och skriver vad det är för något och vilken dag man tog fotona.

Ja det tycker jag när man får hem Sticktidningar ...............................åååååå vad det finns mycket man vill sticka, sedan kommer det vad av alla dessa fina mönster ska jag välja..................det kan vara knicksigt...............Ja det tycker jag att det är när man beställt varor från Dom Klary och får hem dom ...............Hon stickar helt underbart och Hennes stil är Viktoriansk den tilltalar mig, hennes varor är så fina.
2 kommentarer:

 1. Gäller att hitta sina små glädjeämnen i vardagen nu när mörkret kryper allt tätare inpå!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt vackra kreationer! Min första tanke var att beställa av dig, men sen såg jag ju länken till henne som gör dom. :)

  Vad duktig du är med fotona. Jag har lådor med foton ända från dotterns barndom och bara måste ta tag i dom. Får väl göra något löfte inför nästa år med minst 2 LO + några albumsidor i veckan eller ngt sånt för att komma i fatt.

  Kram och ha det riktigt mysig i höstkvällen! :)

  SvaraRadera