torsdag 11 augusti 2011

Idag blir det stickat mm

Jag vill börja med en bok som jag läst klart, den var med i Garn -Bokklubben. det var en trevlig bok om Napoleontiden, när dom var i krig. Och huvud personerna var mycket annorlunda mot vad det brukar vara i böcker.
Jag gillar den.

Här får ni vad Adlibris skrev.

Mitt i den ryska vintern möts Napoleons unge kycklingkock Henri och den venetianska croupiern Villanelle. Tillsammans flyr de kriget för drömmarnas stad Venedig. Henri är en pojke med ett alldeles för stort hjärta och han förälskar sig handlöst i den märkliga Villanelle, som i sin tur har fått sitt hjärta stulet och undangömt i en glasburk i en garderob. Gränsen mellan saga och verklighet är utsuddad och passion i olika former genomsyrar berättelsen. Jag har fått gjort detta armband, av siden tyg i bitar, det är riktigt poppis med detta jag har sett många pärlaffärer som säljer.
Men jag såg det på Milly o mollys blogg hennes hand hade ett sådant på sig.
Jo då jag har fått stickat klart denna halv kofta eller vad man ska kalla den, mönstret hitta jag i tidningen nedan bild, och jag hade detta garn hemma, men det var i början av sommaren som jag börja med den, vilken tid det har tagit, phu men nu är den klar.

Så nu tänkte jag börja med några vantar att sitcka, dom kommer när dom blir klar.


Jag var i Varberg och gick på Torget och fann denna underbara 20-tals klänning, billig var den oxå så jag kände mig så glad och nöjd med affären.


Nu önskar jag er alla blogg vänner en trevlig dag.


3 kommentarer:

 1. Mycket trevligt du håller på med! :)

  SvaraRadera
 2. Superfint armband jag gillar den stilen. Din kofta är också jättefin. Du håller alltid på med en massa kul saker samtidigt, önskar att jag också kunde det.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Sån fin liten kofta du har gjort!! Och tack för kommentaren om mina keltiska alster på min blogg. =)

  SvaraRadera