fredag 8 juli 2011

Vilket långt inlägg det blir denna gång.......................

Vi börjar med att jag har fixat till lite saker till Barnen i kongo, som ni kan se vid sidan, tryck på bilden så kan ni läsa om detta. Jag hade liggande lite oxå så det har blivit lite mössor och sockor mm.


Och mitt pysslande har varit i full gång denna vecka, det har inte varit riktigt så bra väder alla dagar så då är man inne och ser till ens konstnärliga sinne få sitt. Detta halsband är gjort av turkos tråd och sötvatten pärlor.Här har vi 2 par örhänge, ett par i creoler som man satte fast olika saker på, jag tog lite pärlor och Kattor, jag gillar ju katt. Dom andra har en så underbar pärla i rosa med målade blommor på, tryck så ser ni bättre.


Jag gav mig på att gjuta i cement, men det var inte det lättaste, jag har provat ett par gånger och det sprack, men nu har jagfått till detta lövet och det nedan, men jag tycker dom verkar sköra.


Men det är så fint att ha i rabatterna, har ett löv liggande på ett bord det blir lite mera ..........Här kommer det ännu mera smycken jag gjort i veckan, dessa saker som jag gjort av kommer fråna Miris skaparlusta, det finns så mycket fint som man kan köpa hos henne, ta en titt vet jag.


Jag har oxå fixat ett bokmärke som ni kan se längst ut till vänster. Sedan är det armband med en massa fina berlocker, ska nog sätta på pärlor oxå så det blir lite mera, och örhänge det kan man aldrig göra förmånga av.


Så har jag gjort en Nål bok detta material kommer oxå från Miris skaparlusta och det var kul att sy ihop och dekorera, man kan göra som man vill, det är lite svårt att se men det är blad och små fjärilar på. Men det bästa är att jag vet vart mina nålar är...........................
Och till slut så vill jag önska er alla bloggisar en trevlig helg.

6 kommentarer:

 1. Vad duktig du är på att göra smycken! Örhängena och bokmärket var jättefina och jag håller med om att örhängen kan man inte få för många av. Du verkar tycka om lite större smycken precis som jag.
  Ha en riktigt fin helg! Här strålar solen från en klarblå himmel och jag ska sola på balkongen lite. KRAM

  SvaraRadera
 2. Oj, vad fina saker du gör. Och många.. :) Du får öppna butik snart.

  Trevlig helg!

  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Vilken kretivitet! Önskar dig också en fortsatt bra sommar.

  SvaraRadera
 4. Så aktiv du varit !! Förstår inte varför ditt betongfat sprack. kanske du inte lät det ligga tillräckligt länge och hårdna. Smyckena är för jättefina. Ha en härlig helg. Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Det är alltid så roligt att titta in i din blogg, du pysslar så mycket fint och spännande :)

  SvaraRadera
 6. Oj, ja du har verkligen fått mycket fint gjort. Jag har än så länge bara en Kongomössa klar, men det ska bli fler. Gjuta i betong har jag provat på nu, och det betedde sej inte riktigt som jag trodde. Men det är kul och det blev rätt bra ändå.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera