måndag 14 maj 2012

Snacka om ett inlägg med allt.........

Vi börjar med bakning eller kall bakning, röra ihop och så är det klart. Goda blev dom och är gjorda på Kikärtor och jornötssmör, receptet kommer Här Dom är lätta att göra.
Nästa har vi ett stickat linne med Spets ärmar, egen ide och mönster, det är kul att sitta och kombinera ihop lite från sitt egna sinne. Jag blev glad att det blev så bra med dom korta ärmana, jag hade ju gjort med långa ärmar innan.

Här har vi rygg tavlan.

Nu kommer vi till trädgården, och här mina vänner dyker potatisbladen upp, jippi så kul, jag älskar att odla och se när det kommer upp, mina så planteringar har det oxå kommit lite på väg, såååå kul.

Jag kunde inte låta bli utan att ta med denna fina lilla blomma. Kungsängslilja.
Sedan har vi lite från mina vänner i djurriket, här har vi ju lilla Vofflan som ligger på sin favorit plats, ingen se mig och det blir gott och varmt.

Sedan måste jag bara  visa Skogens konung, dessa tre vilsna Kalvar, är nog dom som föddes förra året hade samlats här på en åker, det fanns ju gott om mat så varför inte, jag tror dom diskutera vad dom skulle hitta på.
Nu har jag nog fått med allt.
Hoppas ni får en trevlig dag.

5 kommentarer:

 1. härligt allt-i-ett-inlägg :)
  bollarna kanske man skulle testa!
  kraMyz

  SvaraRadera
 2. Verkligen en innehållsrik dag. Härliga färger på linnet och fint med volangkanten. Kul med älgar i närheten. Vi har rådjur som hälsar på nästan dagligen. Älgar ser vi inte här så ofta numera.

  SvaraRadera
 3. Snyggt linne!!!! Och älgar... De var en fullspäckad dag :D

  SvaraRadera
 4. Underbart fin tröja!! =)

  SvaraRadera
 5. Linnet blev jättefint. Kul med något som är så unikt och som ingen annan har. :)
  Härligt med foton på sommarens blommor. Längtar efter att allt slår ut i full blom.
  Kram och ha det så gott!

  SvaraRadera