måndag 27 juni 2011

Lite från veckan som varit

Här kommer det en bild från Midsommaraftonen hemma hos mig, Det blåste ju så jag hade svårt för att kunna plocka några blommor, men det blev lite ändå, mellan regnskurarna.
Jag fick min sommarbyte present i Torsdags så kul det är med byten, denna kommer från

Christina med bloggen stinasloppis, Tack snälla för det fina paketet.Jag har varit lyckligt lottad förra veckan, för jag fick oxå Garn och Te byte paketet,det kom från Eva med bloggen urmoderns Tack snälla för det fina paketet.Sedan har jag ju pysslat lite oxå, det får man ta lite tid till när vädret är dåligt. Ett armband med träpärlor, Pärlorna har jag införskaffat från Miris

även denna klocka har jag köpt från Miri, riktigt fin sommar klocka, jag har pippi på klockor,

Sedan ligger det lite påsar med ett och annat som ska bli Smycken av, hoppas jag.


Jag plocka ihop ett halsband i vintage stil, jag ber om ursäkt för den taskiga bilden, jag blev inte klok på , hur jag än gjorde så blev det ingen riktig skärpa på bilden, men jag hoppas det går att se lite hur det blev, dessa pärlor och kedja kommer från Tinas glitter.3 kommentarer:

  1. Alltså en händelserik helg! :)

    SvaraRadera
  2. Oj vad mycket roliga paket som kommit till dig. Gillar armbandetOch halsbandet med. Du är duktig på att göra smycken. Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Hej hej jag fick mitt paket idag.Jag har fortfarande inte fått vem jag ska skicka till. Jag skickde svaren till henne redan i maj men inget svar. Det vart ett bra paket. det va inge grönt med och det är jag glad för :) Bara lite på duken och dert gjorde inget. Ska nog kunna hitta på nått att göra.

    SvaraRadera