tisdag 26 april 2011

Scrappa och orm

Nu så har den härliga Påsken gått , jag har nog tillbringat den mesta tiden i trädgården, vilket underbart väder vi haft.
Det tyckte den lille krabaten på kortet oxå, det var lite svårt att få den på lite närmare håll, då hade han nog slingrat sig iväg. Jag tycker det var en söt en.

Sedan kommer det två kort som jag gjorde innan påsk, detta översta är att jag har sytt kanten, det är lite ojämnt men det var bara prov. Det blir fint med den sydda kanten.
Här har vi ett student kort, fy vad det är svårt när korten är ljusa och få till det, man ser ju knappt, ja ja.

Jag hoppas ni har haft en lika bra helg som jag.

Som slut på påsken så var jag och min man ute och gick i skogen, vi kom lite fel så det sluta med att vi gick en mil. Jag har rätt ont i mina fötter idag. aj aj.
4 kommentarer:

 1. Fina kort. Att gå vilse i skogen, det brukar vara väldigt, för väldigt, lätt ... :)

  SvaraRadera
 2. Hua en orm , visserligen ingen huggorm men ändå. De gillar väl solen dom med !! Kram eva

  SvaraRadera
 3. Visst är det precis så här en riktigt skön påsk ska vara - solig, vacker och med massor av uteliv!

  SvaraRadera
 4. Gratis motionsrunda! ;)
  Usch och fy vad jag är rädd för ormar! Ja, det gillar ju solen de med så jag kan känna lite panik när jag ligger i solen. Skadad från mina somrar i Stockholms skärgård då det kunde ligga ett ömsat ormskinn på nästan två meter utanför huset och det kryllade av ormar. Dottern min som just lärt sig gå gick fram och petade på dom och själv studsade jag omkring som någon narkoman eller alkis med delirium... Rädd för minsta kvist till slut...Hemsk tid!
  Men annars är sommaren toppen! :D KRAM och ha en bra helg!

  SvaraRadera