måndag 28 februari 2011

Måndag

Idag tänkte jag visa min väst-blus eller vad man ska kalla den. Jag hade fått svart lite glänsande tyg av min vän, och jag fundera ett tag på vad jag skulle göra av det.
Jag hitta mönstret i en äldre Burda tidning, jag föll direkt för detta ljuvliga mönster och det skulle bli perfet till tyget. Sagt och gjort så här har vi skapelsen färdig. Blomman har jag bara satt för att det bröt lite, och så har jag gjort dekor söm runt.

Baksidan är med snörning och det jag använde blev ett svart siden band. Man kan ta tyget och sy band, men jag tyckte det blev lite knöligt då, så siden band blev det.


Och här har vi blommor som jag fick tipset från Evas Pyssel, dom blev söta , men jag hade nog på vissa lite för grovt tyg.5 kommentarer:

 1. Vad du är duktig på att sy fina saker! Och i blankt tyg också. Sydde mycket i yngre dagar, men nu blir det mest stickning.
  Ha en skön måndag!

  SvaraRadera
 2. Mycket mycket snyggt, du är jättebra på att sy, det är inte utan att man blir lite avis.
  Kram Karin.

  SvaraRadera
 3. Åh vad du är duktig att sy!!!!
  Helt underbar väst!!!!
  Ha en ny fin vecka!
  Kram kathrine

  SvaraRadera
 4. Jättefin väst du har sytt. Jag har två tidningar "101 nya idéer! med många sy och stickmönster i. De är från 87 och 88.Skulle du vilja ha dem ??? Kram Eva

  SvaraRadera