torsdag 29 april 2010

Tjuvjackt

Jag måste bara göra ett enlägg om tjuvjackt. Jag älskar alla djur i vår herres hage och kan inte få in i min skalle varför vissa människor hatar dom................. det enda kan vara om man är rädd för dom eller ska tjäna pengar. I andra länder bedrivs det en oerhörd tjuvjakt på alla möjliga djur, Tiger, Elefant, Noshörning ja listan kan bli lång............ och det är för att vi som ska vara djurälskare tycker det kan vara fint med en skål av elfen ben, eller ett askfat av en Elefant fot. Slutar vi handla dessa delar så blir det inte mycket att jaga för.
Och nu har tränden kommit till oss här i Sverig.
Vi tjuvjagar Varg för glatta sinnet för att dom ska inte finnas.......................
Jag kan förstå att människor resonerar så om djur..... ja det kanske inte är så konstigt för vi bryr oss inte om varandra heller...............sköt dig själ och skit i andra, har bivit nya val språket, och det är ordagrant, ser vi någon slå sin hund eller sitt barn så går vi undan ," vi kan inte veta varför dom gör så och då är det på med skyddslapparn."
Det gäller även tjuvjackt på våra djur, om nu människor inte var såå hatiska mot våra vänner så hade det blivit bättre här på våran planet. Och vi hade nog värnat om varandra på ett bättre sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar