fredag 16 juli 2010

Filta och funderingar

Ja då var det Fredag igen, tiden går fort när det är varmt och gott. Man gör så mycket som möjligt och så lite som möjligt, men livet känns underbart.
Jag hade min bästa vän här i veckan och det är så kul att sitta och prata och bara ha det gott.
Hon hade med sig en mycket god Grekisk marmelad som hon gjort och ingefärsdricka som snart tagit slut, och en massa annat smått och gott. Så om du är inne här så Tack min vän för en trevlig dag.
Sedan håller jag på att Filta och försöker bli klar med en ärm till en kofta. Jag har bara ärmen kvar men det är lögn att jag gör den, kan inte riktigt förstå hur och när jag ska få gjort den. För det tar emot, ja ja det är inte höst än.Och här har vi det senaste jag filtat, om ni inte gått med i Ulliga Gulliga Filt kurs och har tänkt det så gör det, hon lär ut mycket bra, och det är såååå jätte kul att filta.
Jag finner en sådan ro och avkoppling när man sitter och leker med ullen och sticker nålen fram och åter.

Sist men inte minst så vill jag tack er som är inne och tittar runt på min blogg, och vill önska er en trevlig helg och hoppas den blir som ni vill.

4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Åh så mysigt det låter när du berättar om din dag ,med din bästa vän!
  Hoppas du också får en underbar Helg!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 2. Tack själv!!!!!!!! Jag hade det jättetrevligt, och det finns mer ingefärsdricka om du vill ha. Det luktar så gott i köket när man gör den, friskt och hälsosamt, så jag gör gärna mer.
  Ha en solig helg, kramar Karin.

  SvaraRadera
 3. hej vän!
  mysigt att ha en god vän på besök o ha det så trevligt som ni haft :)
  tiden går tyvärr alldeles för fort tycker jag, halva min semester är snart över...
  underbart väder har vi iaf, vi är på stranden mycket (10 min promenad hemmifrån) där barnen badar o jag sitter i skuggan o virkar eller läser *myz*
  ha en underbar helg,
  kraMyz

  SvaraRadera
 4. Låter härligt att tova och filta. Blev verkligen sugen på att gå med men håller ju på att lära mig spinna. Får nog räcka med det. Ha det gott

  SvaraRadera