onsdag 11 januari 2012

Scrapp för hela slanten !!!!

Senast jag var på Loppis så hitta jag en ask med Japanska motiv på stämplar och det var ju en kul grej till Scrappandet. Här ser ni en av dessa.

Så har jag fått fixat till Vecka 2 jul kort, men jag har upptäckt att jag har inte så mycket jul grejor kvar att skrappa med, men vi får se hur långt det räcker.Julen som var har jag sammanfattat i denna Julbok, tänkte mig att det kunde vara kul med en julscrapp bok, och här är den.

Och där var sista bilden, det var kul att bara vara jul, Albumet köpte jag från Molly Scrapp Sedan var det bara att sätta in.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt med lite andra motiv på stämplar. japanskt är väl lite trendigt. Julboken kan jag lova dig att den blir rolig att ta fram till nästa jul. Skriv upp allt som du tänker på nu, för man glömmer så lätt. Nästa jul blir det annars...Hur gjorde vi det ? o.s.v. Jag har skrivit i en sådan i jättemånga år.
    Du frågade om det runda på mina etiketter. Det är en die som man kör genom stansmaskinen .Den här heter Xcut , men det finns mängder med olika. Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Åh va kul att se det du skapar. Vilket fynd att hitta så fina stämplar på loppis också.
    KRAM!

    SvaraRadera